Onze Partners

Onze Partners

Accountancy van Morgen

De samenwerking van Accountancyvanmorgen richt zich op het ontsluiten van kennis over financiering en ondernemerschap bij accountants. Dit gebeurt door het schrijven van artikelen, blogs en tooling en het inrichten van een kennisbank.

EntrepreneurScan

EntrepreneurScan doet in samenspraak met de Rijksuniversiteit van Groningen onderzoek naar ondernemerschap. De MKB-kredietcoaches maken bij het begeleiden van ondernemers gebruik van deze wetenschappelijke inzichten. Daardoor neemt de kans op succesvol ondernemerschap toe tot 89%.

Financieringslink

FINK is een initiatief van Economische Zaken heeft tot doel ondernemers en intermediairs snel duidelijkheid te geven over de kans op een ja van een financier. MKB-kredietcoach is partner vanaf het eerste uur en ondersteunt accountantskantoren bij het implementeren van FINK in het accountantskantoor. Daarnaast is zij betrokken bij [...]

FullFinance

Full•Finance is dienstverlener voor de accountancy markt. Sinds vele jaren zijn wij een gewaardeerd partner en kennisleverancier van administratie- en accountantskantoren en andere partijen werkzaam in de branche. Zowel kleinere als grotere organisaties doen een beroep op onze jarenlange expertise. Met Full•Finance wordt samengewerkt voor het: borgen van de [...]

FullFinance Opleidingen

Full•Finance Opleidingen organiseert in opdracht van MKB-kredietcoach leergangen, trainingen, cursussen en workshops met betrekking tot financiering, businesscases, ondernemerschap en coaching en het gebruik van software.

Geldvoorelkaar

De samenwerking tussen MKB-kredietcoach en Geldvoorelkaar richt zich op het ondersteunen van ondernemers bij het uitwerken en indienen van hun ondernemersplan en financieringsaanvraag. Daardoor neemt de kwaliteit toe waardoor ondernemers sneller weten waar ze aan toe zijn. Ook ondernemers die in eerste instantie zijn afgewezen door Geldvoorelkaar kunnen bij [...]

MKB-supportplan

MKB-supportplan biedt ondernemers die gebruik maken van een MKB-kredietcoach softwarematige ondersteuning aan voor het maken van ondernemersplannen en businesscases.

NLGroeit

MKB-kredietcoach is partner van NLGroeit NLGroeit focust zich ondernemers die willen groeien. MKB-kredietcoach helpt deze ondernemers die willen groeien met coaching, het geven van trainingen en het vinden van financieringsoplossingen.

Qredits

Ondernemers met een financieringsvraagstuk die voldoet aan de voorwaarden van Qredits hebben door het inschakelen van een MKB-kredietcoach sneller antwoord op de vraag of zij voor een financiering in aanmerking komen.

Rendement

MKB-kredietcoach verzorgt voor met de adviesdesk van Rendement de beantwoording van vragen over ondernemersfinanciering.