De snelste weg naar

Over Ons

Onze Visie

Als ondernemer heb je een droom. Je wilt iets bereiken, iets neerzetten.

Daarbij kunnen doelen verschillen. De één is tevreden als hij iedere dag een boterham kan eten. De ander wil jaarlijks een groei van minimaal 20% realiseren. Weer iemand anders wil iets neerzetten wat de wereld echt verandert.

Die wereld waarin jij onderneemt is echter complex en dynamisch. Wat vandaag in is, kan morgen al weer uit zijn. Dat roept vragen op.

Hoe maak ik de juiste persoonlijke keuzes? Hoe zorg ik ervoor dat mijn onderneming bestaansrecht houdt? Hoe kom ik aan geld om van te leven en te ondernemen?

Bij het maken van keuzes en beslissingen is het plezierig dat je op iemand kunt terugvallen die jouw ondernemerschap begrijpt en waardeert.


Onze Missie


Onze Oplossing

Wij bieden jou een goed opgeleide en gecertificeerde MKB-kredietcoach aan. Die alles weet van ondernemerschap, ondernemersplannen en financieringsoplossingen.

Jouw MKB-kredietcoach heeft aandacht voor de samenhang tussen de Vent, de Tent en de Cent. Hierdoor ben jij in staat je dromen te realiseren en financieel gezond te blijven.


Over de oprichters

Jan Wietsma

initiatiefnemer
MKB-kredietcoach B.V.

Age Douma

directeur
MKB-kredietcoach B.V.

Jan
Wietsma
Age
Douma


Het Vent, Tent & Cent principe

De MKB-kredietcoach handelt volgens het Vent, Tent en Cent principe.

De Vent: dit houdt in dat de MKB-kredietcoach die jij inschakelt altijd start met jou. Jouw persoonlijk ondernemerschap staat centraal.

De Tent: samen met jou bespreken we de wijze waarop jij jouw plannen invult en onderbouwt en wat er wellicht beter kan.

De Cent: bij het organiseren van je financiering mag je er op rekenen dat wij een oplossing vinden die aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Ook als jij je financiering rond hebt blijven we je ondersteunen. Het krijgen van een financiering is één ding. Het houden van een betaalbare financiering vraagt vandaag de dag doorlopend aandacht.


Onze historie

mkbkredietcoach_logo_2016_solo_144x144
mkbkredietcoach_logo_2016_solo_144x144
mkbkredietcoach_logo_2016_solo_144x144
mkbkredietcoach_logo_2016_solo_144x144
mkbkredietcoach_logo_2016_solo_144x144

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *