Gert Wim Blokzijl AA

Gert Wim Blokzijl AA

gecertificeerd MKB-kredietcoach

Wie is Gert Wim Blokzijl als MKB-Kredietcoach? Mijn naam is Gert Wim Blokzijl, klankbord voor ondernemers die gedreven worden door hun passie, echter die een financiering nodig hebben om hun gewenste doel te bereiken. Om het gewenste doel te bereiken focus ik me graag samen met jou op deze financiering. De combinatie van mijn jarenlange Gecertificeerd MKB-kredietcoachervaring in de accountancy en adviespraktijk en de opleiding tot MKB-Kredietcoach zorgt voor veel kennis op het gebied van financieringsaanvragen en het coachen en begeleiden van ondernemers.

Sterke punten van Gert Wim Blokzijl • Persoonlijke aanpak • Groot inlevingsvermogen • Jarenlange ervaring

Waarom Gert Wim Blokzijl een MKB-Kredietcoach is? Mensen die gedreven worden door hun passie wil ik graag helpen de volgende stap naar succes te zetten. Gevoed vanuit een groot inlevingsvermogen ben ik een luisterend oor en probeer ik samen met jou de vertaalslag te maken naar het succes voor jouw onderneming.

Werkwijze van Gert Wim Blokzijl Dit is de essentie van ons samenspel: Het idee dat in jouw hoofd zit moet onderbouwd worden met cijfers. Dit start middels een verhaal vanuit jouw hart. Waar hoofd en hart samenkomen, daar ligt de opmaat naar een succesvolle financiering.

Dit bepaalt voor mij het onderscheid waar ik al of niet kans van slagen zie om partijen met elkaar te verbinden, een brug te slaan tussen jou en de partij die in de financiële zin meegaat in jouw idee. De ondernemer en zijn idee zijn het uitgangspunt. Wie ben je, wat drijft je en hoe pak je het aan om daar te komen waar je wilt zijn?

   

Gert Wim Blokzijl AA
Gasgracht 2-b
7941KE Meppel 
Drenthe

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten